Vi tilbyder

Se hvad vi tilbyder.

Her kan du se hvad vi har at tilbyde indenfor rengøring og syning​.

Få mere at vide om vores priser her

Privatrengøring​

Sølvstens Rengøring tilbyder dig en fast rengøringshjælp, som opfylder lige præcis dine behov. Sammen laver vi en individuel løsning, som består af den rengøringshjælp du ønsker, i det omfang du finder nødvendigt. Har du specielle ønsker kan de også løses.

Erhvervsrengøring​

Sølvstens Rengøring tilbyder erhvervsrengøring for mindre virksomheder, butikker samt trappevask i ejendomme.

Erhvervsrengøringen kan også bestå af vedligeholdelse af sommerhuse og lignende. Sammen kan vi lave en individuel rengøringsplan efter aftale.

​Sølvstens Rengøring kan hjælpe med erhvervsrengøring i byerne Odder, Malling, Beder, Solbjerg, Stilling, Skanderborg og Mårslet.

Flytterengøring​

Sølvstens Rengøring vil gerne hjælpe når du står og skal til at flytte.

En fraflytning kan være uoverskuelig og stressende, derfor tilbyder Sølvstens Rengøring dig en hjælpende hånd. Sølvstens Rengøring hjælper med nedenstående, men kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dine behov.

Ved flytterengøring tilbydes rengøring af:

Bad/toilet
Køkken inkl. ovn, emhætte og køleskab/fryser
Overflader
Fodlister
Døre
Vinduer
Gulve

Rekvisitter

Til rengøringen medbringer vi selv redskaber, såsom støvsuger og rekvisitter. Har du specielle gulve, bordplader eller lignende, som kræver særlig behandling, skal disse produkter være til rådighed i husstanden.

Håndværker rengøring

Har I haft håndværkere, eller er du håndværker som har udført et stykke arbejde, og trænger til en kærlig hånd? Hos Sølvstens Rengøring kan vi hjælpe med at gøre rent efter et byggeprojekt, med fokus på høj kvalitet og effektivitet.

Ved håndværker rengøring tilbydes der rengøring af:
Bad/toilet
Køkken inkl. ovn, emhætte og køleskab/fryser
Afmontering af plast på låger/hårde hvide varer
Overflader
Fodlister
Døre
Vinduer
Gulve

Syning

​Sølvstens Rengøring tilbyder ikke kun rengøring, men kan udover det også være behjælpelig som din syerske, med at lave reparationer, tilretninger og omforandringer. Vi kan hjælpe med at sy liv ind i et par herrebukser, få skiftet en lynlås i dine yndlings jeans, eller få lagt din nye kjole op.

Vi kan ligeledes hjælpe med andre opgaver efter aftale.
Uanset om du er kunde hos Sølvstens Rengøring i forvejen, eller bare mangler en syerske, så ring og vi finder en tid.​